Stačí naklepat kus masa a naplnit ho tím, co vám chutná nejvíc. Můžou to být bylinky, chřest, vejce nebo cokoli jiného, co máte rádi. Masové rolády jsou oblíbené a mají je rádi skoro všichni. A chutnají skvěle i studené!
Hovězí rolády jsou kulánářská delikatesa, která je sice trochu pracná, ale výsledek stojí za to. Máte-li tlakový hrnec, pak si ho vezměte na pomoc, abyste byla dříve hotová. Chcete-li se v neděli předvést před návštěvou něčím opravdu výjimečným, pak vsaďte právě na hovězí roládu. Tuhle určitě zvládnete! Máte raději mleté hovězí maso? Pak zkuste roládu se sýrem a pažitkou, ani s tou si neuděláte ostudu.
Hovězí sekaná se slaným sýrem a pažitkou
Tuhle masovou roládu můžete připravit i bezlepkovou, použijete-li třeba kukuřičnou strouhanku.celý článek
Milujete vůni pečeného vepřového masa? Vyzkoušejte tyhle rolády, které chutnají skvěle, rozpadají se na jazyku a voní na kilometry daleko. A pokud chcete, aby roláda voněla ještě víc, před svinutím můžete maso potřít ještě posekanými bylinkami. Zkusit můžete i roládu, do které se krásně hodí kysané zelí.
Rolády jsou skvělé, protože do nich můžete dát cokoliv, na co máte chuť. Tak proč ne třeba zelí?celý článek
Chcete uvařit roládu o trochu dietnější? Pak použijte kuřecí nebo krůtí maso. Kromě toho, že je méně kalorické, je taky rychleji hotové. Tyhle tři recepty chutnají božsky, kdo ví, možná díky mandlím, neotřelým bylinkám či chřestu.
Bazalkové kuřecí rolky s chřestem
Vypadá jednoduše, ale lístky bylinek ji ozdobí do luxusní podoby.celý článek