Domácí kečup je mnohem lepší než ten kupovaný. Nejsou v něm žádné konzervanty, ale ani chutí se nedají srovnat. Ten, který si uvaříte doma, totiž opravdu chutná božsky.
Děti kečup milují. Proto v sezoně rajčat, která jsou plná sluníčka a sladké chuti, není nic lepšího než si ho uvařit doma a nachystat se na zimu. Tedy alespoň pokud máte rajčat spoustu a už nevíte, co jiného s nimi. Ten klasický sladký samozřejmě můžete obměňovat.
Pokud máte rádi pikantní, přidejte do něj chilli papričku. Poradíme vám ale také recept, jak v kečupu snížit obsah cukru nebo jak to udělat, abyste kečup nemuseli zavařovat. A pokud jste klasického kečupu už přesycení, uvařte si z velké úrody rajčat dokonalý sicilský rajčatový džem.
Domácí kečup s nízkým obsahem cukru

Ten nejzdravější kečup, který můžete dopřát sobě i vašim dětem.celý článek
Domácí kečup hotový do hodiny! Pět tipů, jak na něj

Vybrat kvalitní kečup je občas složitější, než se zdá. Výrobci do něj schovávají konzervanty, cukry a často neobsahuje ani sedm procent rajčat. Vyzkoušejte…celý článek

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování a loupání rajčat, který neobsahuje konzervanty a barviva. Už nikdy nebudete chtít jiný!…celý článek