Právě začíná období třešní, a pokud se jimi nehodláte přejíst k prasknutí, hodí se toto lahodné červené ovoce dokonale do koláčů, sušenek, dortů a letních bublanin. Připravte si některý z našich třešňových moučníků.
Není lepší nedělní snídaně než voňavé lívanečky do postele. Tato varianta se sladkým třešňovým přelivem je vyloženě letní a svádí k tomu zůstat v posteli celý den. Nebo minimálně do pozdního oběda.
Lívanečky s vanilkou a třešněmi

Lívance se dají připravit na stovky způsobů a tento je vyloženě letní.celý článek
Sušenky jen tak do ruky neodmítnou nejen děti, ale také dospělí. Skvělé na nich je, že do nich můžete přidat to, na co máte zrovna chuť. Nepotrpíte si na marcipán? Dejte do nich nasekanou hořkou čokoládu nebo lískové oříšky. Ale třešně nevynechávejte!

Cookies, neboli malé sušenky s ovocem nebo čokoládou jsou velmi oblíbené v Americe a Británii. Ochutnejte a pochopíte proč.celý článek
Pusinky z odpalovaného těsta jsou původem z Francie a údajně se podle nich pozná opravdu skvělá kuchařka. Vypadají božsky a neméně dobře chutnají. S třešňovou pěnou jsou ještě lepší než se šlehačkou.
Odpalované košíčky s třešňovou pěnou

Tyto malé sladké jednohubky se doslova rozplývají na jazyku a vypadají dokonale.celý článek
Nemáte chuť v létě zapínat troubu? No, komu by se chtělo. To ale neznamená, že si musíte odepřít nedělní moučník! Pusťte se do nepečeného třešňového dortu, který vás překvapí svou skvěle vyváženou nejen sladkou, ale přitom svěží chutí.
Žádné léto se neobejde bez ovocné bublaniny – nadýchaného moučníku, který je stálicí na českých stolech. Když třešňové minibublaniny připravíte do malých formiček, budou chutnat stejně dobře a navíc na ně bude radost pohledět.