Konečně nastal čas zralých českých jahod, které mají božskou chuť. Pokud je nechcete sníst jen tak, není nic jednoduššího než přesít mouku, vytáhnout z ledničky máslo a zabořit lžíci do moučkového cukru. Pusťte se do domácích moučníků!
Je rychlý, je snadný a kombinuje v sobě perfektní chuť jahod a sladké smetany. Ovšem pozor, měl by se nechat odležet dvě hodiny v lednici, tak se do jeho přípravy pusťte s předstihem!
Rychlý jahodový dort se smetanou

Jahody a smetana patří odjakživa k sobě. Zkuste jejich kombinaci v tomto super rychlém moučníku.celý článek
Tento jahodový dort má dokonale nadýchanou texturu a jahod je opravdu plný. I když postup je trošku náročnější, spokojení strávníci vás za vaši péči určitě odmění.
Chystáte se pořádat oslavu narozenin nebo prostě jen milujete sladkou chuť bílé čokolády? Tento hříšně dobrý dort si jistě zamilujete. Navíc vypadá tak, že se ho rozhodně nemusíte stydět servírovat i pro oslavence.
Jahodový dort s bílou čokoládou

Když hřešit, tak pořádně! Kombinace svěžích jahod a sladké bílé čokolády vás zaručeně dostane!celý článek
V těchto minidortících se kombinuje sladká a svěží chuť jahod s kyselostí kefíru a tvarohu. Připravte je rovnou z dvojnásobné dávky, protože jinak hrozí, že na vás žádný nezbude.
Více receptů na úžasné moučníky z letního ovoce naleznete v nejnovějším čísle magazínu Blesk Vaše recepty, které koupíte už dnes na všech novinových stáncích pouze za 7,90 Kč.