Ke grilovanému steaku nebo klobásce samozřejmě nechutná nic tak božsky jako křupavé pečivo. Pokud ale dáte šanci salátům, bramborám nebo nejrůznějším zeleninovým dipům, zjistíte, že i obyčejné grilování se může stát kulinářskou hostinou.
Brambory jsou jako příloha prostě ideální. Když je navíc zapečete se slaninou a smetanou, dostanete dokonalou přílohu k jemnému kuřecímu masu. Nejsou sice zrovna dietní, ale zato jsou hříšně dobré.
Gratinované brambory se slaninou
Jsou skvělé jako příloha ke grilovanému masu, ale klidně si je můžete dát jen tak, jako levnou večeři.celý článek
Kdo říká, že tatarák musí být jen pro masožrouty? Tento z mladých cuket je ideální jako svěží letní oběd nebo jako příloha k hovězímu steaku.
Tatarák nemusí být jen ten z hovězího, nebo z lososa. Vyzkoušejte také tatarák z mladých cuket, který nemá chybu jako příloha ke grilovanému masu.celý článek
Je sezóna jahod a není důvod, proč byste si je měli dávat jen se šlehačkou nebo z nich vyrábět marmeládu. Jahody totiž chutnají skvěle i "naslano" v zeleninovém salátu. Přesvědčte se sami.
Salát s jahodami, špenátem a mozzarellou
Hledáte ke grilovanému masu dokonalý doplněk? Zkuste jahody. Jsou totiž skvělé i naslano a překvapí vás svěží chutí.celý článek
Když už budete na gril dávat kus pořádně vyzrálého masa, není důvod, proč si k němu neogrilovat i zeleninovou přílohu. Vezměte všechno, co vám přijde pod ruku, okořeňte podle chuti a šup s tím na gril.
Když už se pustíte do grilování masa, hodte na gril i zeleninu. Jako příloha je totiž nepřekonatelná!celý článek
Sezóna rajčat je za dveřmi a vy byste si ji měli užít, dokud jsou tyto plody plné slunce a dokonalé chuti. Jejich šťavnatá dužina přímo svádí k tomu, abyste z nich vyrobili lahodné salsy, čatní a dipy.
Čatní můžete uložit na pár dní do lednice a využít ho jako přílohu ke grilovaným masům nebo klobáskám.celý článek