Tipy a triky pro všechny kuchařky i kuchaře. Jak zachránit vyschlou hořčici nebo dobře nakrájet dort? Víme, jak na to!
Rajská s perníkem
Rajskou omáčku nemusíte sladit jen obyčejným cukrem, můžete do ní nastrouhat i perník. Volte ten, který není obalený v čokoládě.
Hořčice zachráněna
Vyschlá hořčice nemusí hned skončit v koši. Když do ní vlijete trošku olivového oleje a pár kapek citronu a pořádně to rozmícháte, je zachráněna.
Perfektně nakrojený dort
Aby se vám při krájen nelepil dort na nůž, ponořte vždy po odkrojení kousku, nůž do sklenice s horkou vodou.
Dokonalý sníh
Sníh z bílku bude pevný a tuhý, když jej šleháte v páře a přidáte kapku octa.
Nadýchané karbanátky
Prášek do pečiva pomůže i karbanátkům. Budou po něm nadýchanější. Ale pozor, stačí jen špetka!