Při sbírání rybízu to chce trochu trpělivosti, ale když je košík konečně plný, dokážete s ním kouzla. Třeba koláč s karamelizovanými mandlemi, který se ze stolu ztratí po pár minutách.
Červený rybíz patří mezi nejvíce osvěžující letní ovoce, což v parných vedrech jistě oceníte. Stejně jako možnost nezapínat troubu. Pokud máte chuť na moučník, který se rozplývá na jazyku a přitom chladí, vyzkoušejte nepečený rybízový dort.

Je lehký, ovocný a v parném letním dni to l í d bude ta nejlepší tečka za svátečním obědem.celý článek
Tento koláč je hotová pohádka. Karamelizované mandle dokonale vyvažují svěží chuť rybízu a kromě toho, že skvěle chutná, také báječně vypadá. Raději ho udělejte rovnou z dvojité dávky.
Koláč s karamelizovanými mandlemi

Svěží moučník z nakyslého rybízu a zladkých karamelizovaných mandlí.celý článek
Muffiny jsou jedním z nejlehčích moučníků. Navíc jsou hned hotové a můžete do nich dát prakticky cokoliv. Největším bonusem pak je, že je nemusíte krájet – každý sám o sobě je dokonalou porcí, takže je jen rozdělte do batůžků a hurá na výlet!
Že už vám rybíz leze i ušima? Tak si ho zavařte na zimu, až se vám po něm bude stýskat. Toto želé má fantastickou chuť a krásně červenou barvu, která se neokouká.
Bez bublaniny prostě není léto. To v sobě kombinuje červené kuličky rybízu a nakyslá chuť kefíru, takže se nemusíte bát, že by šlo o nějakou sladkou bombu. K nedělní kávě nebo na snídani všedního dne je zkrátka úplně perfektní.