Vyzkoušejte tyhle dobroty, ve kterých je hlavní ingrediencí uzené maso ve všech podobách. Je chuťově výrazné, takže vám bude stačit kousek. K uzenému přidejte třeba fazole, zelí nebo jinou zeleninu a vykouzlíte levnou a výbornou večeři, které podlehne i mužská část rodiny.
Polévka je grunt, to říkaly naše babičky a v podstatě to platí pořád. Když navíc uvaříte polévky, které jsou hutné a opravdu výživné, nemusíte si dávat ani druhý chod. Tyhle znáte?
Hustá polévka s fazolemi a uzenou klobásou

V zimních mrazivých dnech vás tahle polévka pořádně zahřeje a zasytí. Ovšem jíst se dá samozřejmě kdykoli.celý článek
Máte chuť na něco jiného a polévky moc nemusíte? Uzené maso se dá připravit na tisíc dalších způsobů. Zkuste třeba recepty, ve kterých je kromě uzeného taky spousta nejrůznější zeleniny, nebo slanou variantu klasického štrúdlu. Ten sice zabere trošku víc času, ale výsledek stojí za to.
Zapečená zelenina v bešamelu s uzeným masem

Milovníci zeleniny, bešamelové omáčky a uzeného nad tímhle receptem zajásají. Chutná naprosto dokonale.celý článek
Uzené maso miluje brambory. Nebo obráceně? Každopádně tahle dvojka je velmi populární. Existuje spousta receptů, ve kterých využijete právě brambory a uzené. A nejlepší jsou zapečené brambory. Ať už tradičně jen s uzeným nebo třeba s jablky či vlašskými ořechy – všechny vám polechtají chuťové pohárky. K večeři naprosto dokonalé. A ještě jednu výhodu mají: dají se druhý den ohřát a chutnat budou ještě líp.

Chcete, aby byly zapečené brambory pikantnější? Pak do nich přidejte ostrou klobásu. Budou vás sice pálit ústa, ale budete si chtít zaručeně přidat.…celý článek
Zapečené brambory s uzeným masem

Naprostá klasika, kterou nelze nemilovat. Také se vám sbíhají sliny?celý článek