Někdo ho nemůže ani cítit, protože ho považuje za zbytečně tučný a tím pádem nechutný a nezdravý, jiný na něj nedá dopustit. A nevěřte tomu, že z něj nejde vyčarovat fantastické jídlo, kterým uctíte kdejakou návštěvu. Připravte se ale na to, že takový bůček je vysoce návykový.
Domácí paštika má s těmi v konzervě společný asi jen název. Když si totiž paštiku vyrobíte sami, získáte něco, co se nedá popsat. Chce to sice trochu času a trpělivosti, ale když se povede, pak vám vydrží klidně až do Vánoc. Náš tip? Pro delší uchování naplňte masovou směs do zavařovacích sklenic a pod víkem sterilizujte dvě hodiny.

Kdo by odolal domácí paštice, kterou si namažete na pořádný krajíc čerstvého chleba. Málokdo. Až ochutnáte tuhle ladůkovou paštiku, jinou už nebudete…celý článek
Pečený bůček je užasná věc, a pokud ho nejíme moc často, ani nás to nebude stát figuru. Prostě ho druhý den vyběháte. Proč je tak skvělý? Může za to výborná chuť přírodně pečeného masa a možná i to, že se lidé už tolik nebojí tučného masa, když je jen jednou za čas. Proč si tedy nedopřát nenahraditelnou chuť něčeho "zakázaného"? Stojí to za to!

Proč nespojit něco tak masového, jako je bůček, se sladkou chutí medu? Ideální a hlavně velmi netradiční spojení. Stojí za to ho vyzkoušet.celý článek
Pečený bůček s vaječnou nádivkou

Pomalu pečený bůček s křupavou kůžičkou, naplněný Vaječnou nádivkou s bylinkami, se vám doslova bude rozplývat na jazyku.celý článek
K pečenému bůčku se také skvěle hodí i takové ingredience, které byste nečekali. Třeba ořechy. Kombinace vepřového a ořechů je opravdu originální a rozhodně nenudí.
Plněný bůček s ořechovou náplní

Bůček plněný žemlí zalitou teplým mlékem, vejcem, cibulí, ořechy a ptrželovou natí. celý článek
Masové rolády mají úžasnou vlastnost. Chutnají výtečně teplé třeba s bramborami nebo bramborovou kaší, ale stejně dobře chutnají i studené s chlebem a okurkou. Tuhle roládu si zamilujete.
Bůčková roláda se salámovo-vaječnou náplní

Masová směs pokladená šunkovým salámem, smaženými vajíčky, kápií a petřtelovou naží. Po zavinutí upečeme a podáváme s bramborami.celý článek