Pečený bůček s medem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pečený bůček s medem

190 min. | hlavní chod | 3 245 kJ/porce | 4 porce

Proč nespojit něco tak masového, jako je bůček, se sladkou chutí medu? Ideální a hlavně velmi netradiční spojení. Stojí za to ho vyzkoušet.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
800 gbůček
3 kscibule kuchyňská
4 polévková lžícemed květový
1 lžičkasůl
1 špetkapepř černý mletý
1 lžičkapaprika červená mletá
1 hrstsemínka sezamová světlá

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 170
1.

Horní část bůčku nařízněte do mřížky, maso ze všech stran osolte a okořeňte a kůží dolů ho vložte do pekáčku vyloženého cibulí nakrájenou na kolečka.

2.

Podlité vodou pečte v troubě vyhřáté na 170 °C asi 30 minut, pak špalík masa obraťte a pečte dalších asi 45 minut.

3.

Nakonec potřete horní mřížkovanou část medem a posypejte sezamem.

4.

Med během dalšího pečení (asi 15 minut) vytvoří zlatavou kůrčičku.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz