Bůčková roláda se salámovo-vaječnou náplní
Masová směs pokladená šunkovým salámem, smaženými vajíčky, kápií a petřtelovou naží. Po zavinutí upečeme a podáváme s bramborami.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Maso umelte, muškátový oříšek nastrouhejte.
K masu přidejte smetanu, mletý pepř, oříšek, vegetu a sůl.
Hmotu dobře propracujte a nechte v lednici do druhého dne.
Masovou směs rozetřete na potravinářskou fólii.
Navrch rozložte šunkový salám a smažená vajíčka.
Přidejte kapii nakrájenou na kousky a sekanou petrželovou nať.
Pomocí potravinářské fólie zaviňte obložený plát do rolády a přendejte do pekáče.
Na dno můžete dát alobal. Roládu pečte v předehřáté troubě asi 30-35 minut.
Upečenou roládu naporcujte a podávejte s bramborami a se salátem z čerstvé zeleniny.
Hodnotit recept: