Tipy a triky pro všechny kuchařky i kuchaře. Poradíme vám, jak zachránit tvrdé rohlíky, vylepšit strouhanku a jablečný koláč.
Voňavější jablečný koláč
Jablečný koláč bude ještě voňavější, když dáte před pečením jablka na půl hodiny do bílého vína nebo jablečné šťávy. Aroma bude mnohem silnější.
Super barva guláše
Guláš bude mít pěkně výraznou červenou barvu, jestliže do něj kromě papriky přidáte i trochu rajského protlaku.
Rohlíky jako nové
Nevíte, co se ztvrdlými rohlíky? Potřete je mlékem, na chvíli dejte do vyhřáté trouby, a budou jako čerstvé.
Lepší strouhanka
Do strouhanky občas přimíchejte špetku drcených bylinek - majoránku, dobromysl, šalvěj, mateřídoušku. Maso (a nejen to) získá nevšedníchuť.