Smaženky s ředkvičkovým dipem
Lehká a levná večeře, která bude chutnat malým i velkým.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Připravte si ředkvičkový dip. Ředkvičky omyjte a nakrájejte na malé kostičky. Smetanu smíchejte s majonézou, přidejte lžíci olivového oleje, ochuťte solí, cukrem, bílým pepřem a nakonec vmíchejte ředkvičky.
Na menší talířek nasypejte lžíci strouhanky, vyklepněte na ni vejce, osolte, posypejte strouhankou a lehce promíchejte.
Na pánvi rozehřejte olej a připravené vejce do něj shrňte pomocí stěrky, roztřepené okraje vidličkou přisuňte a smažte po obou stranách.
Postupně připravte čtyři smaženky, podávejte s ředkvičkovým dipem a ozdobte nakrájenou cibulovou natí nebo čerstvými bylinkami, které máte doma.
Hodnotit recept: