Jídlo z Česka: Adie dorty - to jsou romantické zákusky od designérky | Recepty.Blesk.cz

Jídlo z Česka: Adie dorty - to jsou romantické zákusky od designérky

Jídlo z Česka: Adie dorty, to jsou zákusky s kapkou romantiky
Foto: Adam Balažovič/ BPŽ
01.03.2017 / 09:00

Designérka milující jídlo, to jsou Adie dorty. Název by vás však neměl zmást, u Adély se dá objednat mnohem víc než jen dorty.

Dorty, cupcaky, muffiny, dezerty, slané i sladké mini zákusky. To vše a mnohem víc si můžete objednat u Adély, která vše vyrábí s láskou a s kapkou kreativity.

 

Záleží vždy na zákazníkovi, jakou má představu a na jakou příležitost si dobroty objedná. Nejčastěji to bývají svatby nebo oslavy. A jaký dort je Adély nejoblíbenější? Prý konkrétní nemá, ale vždy jí udělá radost, když zákazníkům dort chutná a když se sní úplně celý.

Jídlo z Česka: Jemné marmelády v drsných rukou

Jídlo z Česka: Jemné marmelády v drsných rukou

Yim a Piu neboli čtěte jím a piju, je firma, kterou založili manželé Petra a Žaneta Szumovi. Vyrábí marmelády a sirupy, které v sobě snoubí drsnost…celý článek

Čokoláda v hlavní roli: Hříšně dobré moučníky, dezerty a dorty

Čokoláda v hlavní roli: Hříšně dobré moučníky, dezerty a dorty

Kdo by ji neměl rád. Dokáže totiž zázraky. Spraví náladu, zanechá v ústech nádhernou sametovou chuť, má afrodiziakální účinky a obsahuje spousty antioxidantů,…celý článek

Diskuse k článku

.

Nejlepší recepty z vepřového! Bůček, rolády, kotlety nebo dušené soté

Že je vepřové maso moc tučné? Dnešní vepříci mají maso mnohem libovější! Proč si tedy čas od času nedopřát právě vepřové? Navíc z něj lze připravit na tisíc různých receptů a využít se dá téměř všechno – od bůčku přes kotlety a

Božské palačinky: Nadýchané sladké pokušení, kterému neodoláte!

Máte strach, že se vám nepovedou, takže je raději neděláte? Chyba! Dají se naučit a pak už je můžete svým blízkým připravovat, kdykoli vás napadne, třeba jako rychlou večeři, zákusek po lehkém obědě nebo je můžete sníst druhý

Vepřová krkovička 7x jinak: Šťavnatosti tohoto masa se nic nevyrovná

Klasická česká kuchyně se bez vepřového prostě neobejde. Krkovice má pak tu výhodu, že je mnohem šťavnatější než kýta, ale nemusíte ji vařit tak dlouho jako plec a bude se jen rozpadat. Inspirujte se našimi recepty při přípravě

Nejlepší kuře na paprice podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha

Zářivě oranžová smetanová omáčka a kus bílého masa. Je jedno, jestli kuře na paprice preferujete s těstovinami, rýží nebo houskovým knedlíkem. My vás naučíme, jak ho připravuje známý šéfkuchař Zdeněk Pohlreich.

Nejnovější články

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Politika

Zeman má opustit nemocnici: Manželka Ivana…

Prezident Miloš Zeman ještě z nemocnice není venku, společnost mu ale dělají ti nejbližší. Za hlavou…

celý článek »

Události

Konec papírových tašek? Obchody se vrací…

Tři sta vzrostlých stromů padne za jediný měsíc například jenom na papírové tašky pro obchodní řetězec…

celý článek »

Komentáře Františky

Módní téma týdne: Když to v páru neklape

Outfit se dost často lépe prezentuje sólo. Dojem z něj je minimálně čistší, styling druhého…

celý článek »

Krimi

Marián jel provětrat své ferrari: Skončil…

Nehoda se stala mezi slovenskými městy Žiar nad Hronom a Žarnovicemi. Ve čtvrtek odpoledne tam havaroval…

celý článek »