České jídlo: Jak vařit stejná jídla pro děti i dospělé, aby chutnala | Recepty.Blesk.cz

České jídlo: Jak vařit stejná jídla pro děti i dospělé, aby chutnala

Foto: facebook
07.10.2016 / 06:00

V pětadvaceti je mladou maminkou a v podstatě ještě nikdy nepracovala, to ale neznamená, že se jen stará o dítě. Barbara Vaňková vždycky ráda vařila a jídlo ji zajímalo, rozhodla se proto pro svůj vlastní blog sjulinkouvkuchyni.cz. Dcera jí vnukla nápad, jakým směrem se ubírat.

Když vaří dospělí jídlo pro dospělé, používají se trochu jiné suroviny, než jaké bychom potřebovali pro dětské pokrmy. Barbara Vaňková se ale rozhodla najít jídla, která se dají uvařit dětem, a když se do nich přidá jen trocha dalších ingrediencí, jsou skvělé i pro zmlsané dospěláky. V obchodě tak nemusíte hledat a nakupovat suroviny pro každou věkovou skupinu zvlášť.

Video se připravuje ...
České jídlo: Blogerka na mateřské vaří s Jůlinkou • 

 

Julinka je malá dcera, která se mamince rozhodně snaží pomáhat. „Zatím spíš dělá jen nepořádek a já to musím uklízet, ale ráda mlsá a všechno,“ prozradila nám se smíchem Barbara. Ta by po mateřské ráda zůstala u svého největšího hobby, kterým jí jídlo je, ale to je prý ještě všechno ve hvězdách. 

FotoFoto

Diskuse k článku

.

Bramborový salát 7x jinak: Podle Dity P. i Zdeňka Pohlreicha

Každá rodina má jistě svůj tradiční recept na bramborový salát. Pokud ale máte chuť letos udělat změnu nebo si říkáte, že k majonézové klasice by se hodila ještě nějaká méně tradiční či odlehčená varianta, inspirujte se

Bábovky nejen na neděli: Hříšně čokoládová, citronová nebo tvarohová? Všechny chutnají skvěle!

Bábovka je tradiční nedělní klasika, která nikoho neurazí. Každá kuchařka má spoustu zaručeně těch nejlepších receptů a je jen na vás, která vám chutná nejvíc. Někdo má rád bábovku suchou, jiný miluje, když se rozplývá na

Nejlepší recepty z vepřového! Bůček, rolády, kotlety nebo dušené soté

Že je vepřové maso moc tučné? Dnešní vepříci mají maso mnohem libovější! Proč si tedy čas od času nedopřát právě vepřové? Navíc z něj lze připravit na tisíc různých receptů a využít se dá téměř všechno – od bůčku přes kotlety a

Nesmrtelné kuře: Jak ho naporcovat a připravit, abyste ušetřili

Kuřecí maso je bez nadsázky perfektní. Hodí se na přípravu hlavních chodů, můžete ho dát do salátu, do rizota, uvařit z něj dokonalou polévku nebo ho jednoduše upéct či hodit na gril. Kuřecí má jemnou chuť, obsahuje spoustu

Nejnovější články

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz