České jídlo: Když máte za šéfa psa! | Recepty.Blesk.cz

České jídlo: Když máte za šéfa psa!

Foto
Sušienkovo
Foto: Sušienkovo
21.10.2016 / 06:00

Kdo má doma čtyřnohého mazlíka, tak ať chce nebo ne, podřizuje mu nějakým způsobem život. Ty malé chlupaté potvůrky dokážou zpracovat kdejakého tvrďáka. Nakonec jim vždycky dáme nějakou tu dobrotu. Sušienka je pejsek, který má svou firmu na psí pamlsky.

„Firmu založila Sušienka, protože nechtěla jíst normální piškoty, a tak se jí muselo vymyslet něco zdravého a dobrého, tak jsme začali vyrábět sušenky sami,“ vysvětlil nám Lukáš. Obchod v podstatě patří jeho sestře a jejímu příteli, kteří si ho otevřeli jako koníček ke svým zaměstnáním v designu a grafice.

 • 

 

„Všechno maso, které používáme, pochází z masa z volné přírody nebo z bio chovů, takže hospodářská zvířata mají hezký život a my je potom zpracováváme a vyrábíme sušenky, což je náhrada piškotů obsahující minimálně šedesát procent masa, ovoce, zeleninu, čtyři druhy bylinek a rýžovou mouku nebo sušené maso,“ vysvětlil nám Lukáš. A aby si byli jisti tím, že to, co pejskům dávají, dobře chutná, testují to na sobě.

FotoFoto

Diskuse k článku

.

Bramborový salát 7x jinak: Podle Dity P. i Zdeňka Pohlreicha

Každá rodina má jistě svůj tradiční recept na bramborový salát. Pokud ale máte chuť letos udělat změnu nebo si říkáte, že k majonézové klasice by se hodila ještě nějaká méně tradiční či odlehčená varianta, inspirujte se

Nejlepší recepty z vepřového! Bůček, rolády, kotlety nebo dušené soté

Že je vepřové maso moc tučné? Dnešní vepříci mají maso mnohem libovější! Proč si tedy čas od času nedopřát právě vepřové? Navíc z něj lze připravit na tisíc různých receptů a využít se dá téměř všechno – od bůčku přes kotlety a

Nesmrtelné kuře: Jak ho naporcovat a připravit, abyste ušetřili

Kuřecí maso je bez nadsázky perfektní. Hodí se na přípravu hlavních chodů, můžete ho dát do salátu, do rizota, uvařit z něj dokonalou polévku nebo ho jednoduše upéct či hodit na gril. Kuřecí má jemnou chuť, obsahuje spoustu

Nejlepší kuře na paprice podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha

Zářivě oranžová smetanová omáčka a kus bílého masa. Je jedno, jestli kuře na paprice preferujete s těstovinami, rýží nebo houskovým knedlíkem. My vás naučíme, jak ho připravuje známý šéfkuchař Zdeněk Pohlreich.

Nejnovější články

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Krimi

Vražda v Kutné Hoře: Muž (28) zranil přítelkyni…

Krvavou tragédií skončil sobotní večer v Kutné Hoře. 28letý muž tu zaútočil nožem na svou přítelkyni…

celý článek »

České celebrity

Přísný zákaz pro Dagmar Havlovou: Podnikatelský…

Spadla klec! Dagmar Havlová (67) nesmí na pozemcích poblíž Hrádečku, kde měl Václav Havel (†75) chalupu…

celý článek »

Příběhy

Novomanželé se fotili na útesech: Vlna je…

Po romantické svatební fotografii ve vlnách toužil pár z kalifornské Laguna Beach. Novomanželé si…

celý článek »

Svět

Střelba v nočním klubu v USA: Nejméně 12…

Nejméně 12 zraněných si vyžádala nedělní střelba v nočním klubu v Jižní Karolíně ve Spojených…

celý článek »