Tipy a triky pro všechny kuchařky i kuchaře. Víte, že rýži je před dušením lepší osmažit?
Nejjemnější játra
Jemnější chuť získají játra, pokud je před vařením namočíte na pár hodin do mléka nebo smetany
Perfektní smažená cibulka
Aby se nepřipálila cibulka, stačí ji před restováním obalit v mouce
Kapr v pikantním trojobalu
Kapra si nemusíte dopřávat jen o vánocích. Zkuste v trojobalu vyměnit vejce za plnotučnou hořčici. Kapr získá pikantní chuť.
Dokonalá rýže
Aby rýže neměla tak mdlou chuť, před vařením ji orestujte na pánvičce. Pokud se vám trochu připálí, můžete ji ještě zachránit kouskem chleba, který na ni položíte. Pohltí do sebe zápach.
Brambory al dente
Brambory se nerozvaří, když je do hrnce vložíte až do vroucí vody, nikoliv do studené.