Jsou zdravá, chutná a dají se koupit po celý rok. Byl by hřích nevyužít je zrovna teď na podzim! A navíc když je dnes Mezinárodní den jablek. Upéct se z nich dá téměř cokoli a nikdy vám na talíři nezůstane ani kousek.
Pokud chcete upéct něco, co bude rychle hotové, pak zvolte bublaninu nebo rychlé koláče, do kterých přidáte třeba jogurt. Bublaniny jsou vláčné a jemné a s jablky dvojnásob! A ještě jedno plus tyhle recepty mají: zvládnou je i začínající kuchařky.

Bublaniny jsou rychlé, snadné a zvládne je každá hospodyňka. S jablky je vláčná, jemná a hned se po ní zapráší!celý článek
Čekáte návštěvu nebo chcete překvapit partnera či rodinu něčím netradičním a originálním? Tiramisu je skvělá volba pro všechny, kteří chtějí experimentovat. Když totiž do tiramisu přidáte jablka, získáte dezert, který bude lahodný a všem bude zaručeně chutnat.

Jen těžko byste hledali typičtější italský dezert. Vyzkoušejte do něj přidat česká jablka, a vykouzlíte lahodný dezert, kterým nadchnete celou rodinu!…celý článek
Co se vám vybaví, když se řekne štrúdl? Většině z vás určitě právě jablka. Existují samozřejmě nejrůznější recepty na záviny, do kterých se dá přidat spousta ingrediencí, ovšem jablka jsou na prvním místě. Udělat dobrý jablečný štrúdl vyžaduje umění, ale garantujeme vám, že když se ho naučíte, budete za hvězdu. Ostatně tyhle recepty jsou hvězdné taky.

Lahodnému španělskému štrůdlu neodoláte! Závin s křehkého těsta s mandlemi a skořicí, potřeného voňavou jablečno-smetanovou směsí, se stane vaším nejoblíbenějším.…celý článek