Nejlepší zmrzlina v Praze: Do Puro Gelato zajděte na netradiční okurkovou | Recepty.Blesk.cz

Nejlepší zmrzlina v Praze: Do Puro Gelato zajděte na netradiční okurkovou

Video se připravuje ...
Jídlo z Česka: Zmrzlinárna Puro Gelato má nejlepší mangový sorbet a okurkovou
Foto: Adam Balažovič
20.08.2016 / 06:00

Zmrzlinárnu Puro Gelato najdete na pražské Náplavce, takže to nejrozumnější, co můžete udělat, je koupit si dva pořádné kopečky a vyrazit se courat kolem Vltavy. 

Puro Gelato navíc nedávno otevřelo ještě novou pobočku v samém srdci Prahy – v Kaprově ulici na Starém Městě. Zmrzlina je tu pochopitelně stejně kvalitní jako na nábřeží Vltavy, takže záleží jen na tom, kde vás zrovna popadne chuť.

 

Co se chutí týče, prakticky zde neznají mezí. Kromě tradiční vanilkové, oříškové a osvěžujících ovocných sorbetů tu tak můžete ochutnat například nejen zmrzlinu mrkvovou, makovou, angreštovou, ale i kopřivovou nebo levandulovou.

 

Nenajdete v ní polotovary, barviva, dochucovadla nebo chemické stabilizátory. Základem jsou jen čerstvé suroviny, ze kterých si v Puro Gelato míchají zmrzlinu podle svých osvědčených receptů. A jaké jsou nejoblíbenější? Kromě klasiky je to zelený čaj a rakytník. My jsme byli nadšení z osvěžující okurkové.

 

Video se připravuje ...
Jídlo z Česka: Zmrzlinárna Puro Gelato má nejlepší mangový sorbet a okurkovou • 

FotoFoto

Diskuse k článku

.

Bramborový salát 7x jinak: Podle Dity P. i Zdeňka Pohlreicha

Každá rodina má jistě svůj tradiční recept na bramborový salát. Pokud ale máte chuť letos udělat změnu nebo si říkáte, že k majonézové klasice by se hodila ještě nějaká méně tradiční či odlehčená varianta, inspirujte se

Nejlepší recepty z vepřového! Bůček, rolády, kotlety nebo dušené soté

Že je vepřové maso moc tučné? Dnešní vepříci mají maso mnohem libovější! Proč si tedy čas od času nedopřát právě vepřové? Navíc z něj lze připravit na tisíc různých receptů a využít se dá téměř všechno – od bůčku přes kotlety a

Vepřová krkovička 7x jinak: Šťavnatosti tohoto masa se nic nevyrovná

Klasická česká kuchyně se bez vepřového prostě neobejde. Krkovice má pak tu výhodu, že je mnohem šťavnatější než kýta, ale nemusíte ji vařit tak dlouho jako plec a bude se jen rozpadat. Inspirujte se našimi recepty při přípravě

Nejlepší kuře na paprice podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha

Zářivě oranžová smetanová omáčka a kus bílého masa. Je jedno, jestli kuře na paprice preferujete s těstovinami, rýží nebo houskovým knedlíkem. My vás naučíme, jak ho připravuje známý šéfkuchař Zdeněk Pohlreich.

Nejnovější články

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz