Milujete latté macchiato s hustou nadýchanou mléčnou pěnou, ale nemáte kávovar, který by vám ho uvařil? I tak si ho můžete klidně denně dopřát. A nemusíte kvůli tomu chodit do kavárny. Naučíme vás, jak si ho snadno připravit doma či v práci.
Milujete latté macchiato s hustou nadýchanou mléčnou pěnou, ale nemáte kávovar, který by vám ho uvařil? I tak si ho můžete klidně denně dopřát. A nemusíte kvůli tomu chodit do kavárny. Naučíme vás, jak si ho snadno připravit doma či v práci.
Mezi nejoblíbenější moučníky patří zcela určitě jablečný závin. Ovšem pokud chcete, aby byl skutečně vynikající, musíte ho udělat sami doma. Kupované listové těsto sice splní svůj účel, ale nikdy z něj nevykouzlíte takovou
Že nemáte čas a že se dají nudle přece koupit už hotové? Jistě, dají. Ovšem dnes je trend připravovat v kuchyni vše nejčerstvější a pěkně po domácku. Jestli je vám to sympatické, pak se určitě domácí nudle naučte. Do kuřecí,
Pokud chcete opravdu vynikající hranolky nebo pečené brambory, pak je nekupujte v pytlíku, ale udělejte si je sami doma. A když se naučíte jednoduchý trik, budou vždy krásně křupavé a zlatavé!
Uvařit vývar se může zdát jako naprostá banalita, ale aby byl skutečně vynikající a nepřipomínal jen obarvenou vodu, musíte mu nějaký ten čas věnovat. Silný kuřecí vývar má zlatou barvu, úžasně voní, a když je studený,
Bramborový salát 7x jinak: Podle Dity P. i Zdeňka Pohlreicha
Bábovky nejen na neděli: Hříšně čokoládová, citronová nebo tvarohová? Všechny chutnají skvěle!
Nejlepší recepty z vepřového! Bůček, rolády, kotlety nebo dušené soté
Nesmrtelné kuře: Jak ho naporcovat a připravit, abyste ušetřili
Z jednoho pekáče: Dokonalé párky, kuřecí i kotlety, po kterých se zapráší
Božské palačinky: Nadýchané sladké pokušení, kterému neodoláte!
Vepřová krkovička 7x jinak: Šťavnatosti tohoto masa se nic nevyrovná
Jak připravit těsto na nejlepší tažený štrúdl? Víme, jak na to, aby bylo dokonalé!
Nejlepší kuře na paprice podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha
Smažený sýr naprosto dokonalý! Díky těmto fíglům se nikdy nerozteče!