Klasická omáčka uvařená tak trochu netradičně. Koho by napadlo přidat do ní cizrnu? Ovšem budete mile překvapeni. Chutná skvěle!
Autor receptu: Redakce
######REKLAMA######
Ingredience
Postup přípravy
Cibuli nakrájejte na drobné kostičky a osmažte je na másle. Když je cibule zlatavá, vmíchejte mletou papriku.
Po zpěnění zalijte trochou vody, vložte osolená stehna, duste pod pokličkou a podlévejte vodou.
Mezitím přidejte z předchozího dne namočenou cizrnu (může být i z plechovky).
Měkká kuřecí stehna vyjměte, šťávu zahustěte světlou jíškou připravenou z mouky a másla, rozšlehejte ji a povařte asi 20 minut.
Pak vlijte smetanu a nechte přejít varem. Do omáčky vraťte kuře a prohřejte ho.