35 min. | polévka | 176 kJ/porce
Máte-li rádi zelí a hlívu ústřičnou, pak si tuhle polévku zamilujete.
70 min. | polévka | 417 kJ/porce
Tuhle polévku doporučuje výživová specialistka Iva Málková ve své knize Hubneme s rozumem. Bude vám chutnat, a hlavně se hodí i do dietního režimu.
75 min. | polévka | 524 kJ/porce
Tahle cizrnová polévka je snadná a navíc po ní určitě nepřiberete.
25 min. | hlavní chod | 681 kJ/porce
Kuřecí maso je lehké, snadno se upravuje a hlavně je nízkokalorické. Je také rychle hotové, takže nebudete dlouho u plotny.
25 min. | hlavní chod | 1 701 kJ/porce
Tohle jídlo je rychlé, lehké a dietní. Rozhodně po něm nepřiberete!
130 min. | chuťovka | 1 453 kJ/porce
Tahle paštika vám bude určitě chutnat, skvěle se hodí na chleba nebo i na topinky.
25 min. | chuťovka | 1 406 kJ/porce
Milujete ořechy? Tak je přidejte do paštiky, budete překvapeni.
165 min. | hlavní chod | 527 kJ/porce | Bulharská kuchyně
Bulharské jídlo z ochuceného mletého masa v zelném listě se hodí jak na oběd, tak i na večeři.
90 min. | hlavní chod | 1 749 kJ/porce | Ukrajinská kuchyně
Zelné listy plněné nádivkou z mletého masa a rýže jsou zality smetanovou zálivkou - jídlo typické na Ukrajině.
35 min. | hlavní chod | 2 143 kJ/porce | Česká kuchyně
Rýže s mletým masem a sterilovaným hráškem podáváme s kyselou okurkou a ozdobíme feferonkou.