Máte-li rádi zelí a hlívu ústřičnou, pak si tuhle polévku zamilujete.
Autor receptu: Redakce
Na másle orestujte najemnou nakrájenou cibulku. Přidejte pokrájené kysané zelí (ne ve sladkém nálevu) a hlívu ústřičnou.
Osolte, opepřete, přidejte špetku kmínu a zalijte vývarem. Krátce povařte, aby zelí zůstalo křupavé. Nechte vychladit a pak přidejte smetanu.
Hodnotit recept:
Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.
Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.
Obsahuje | 100g | 1 porce |
Energie | 0kJ | 0kJ |
Bílkoviny | 0g | 0g |
Tuky | 0g | 0g |
Sacharidy | 0g | 0g |
Cholesterol | 0mg | 0mg |
Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.
Aerobik | -- |
Běh | -- |
Plavání | -- |
Sex | -- |
Jízda na kole | -- |
Tanec | -- |
Žehlení | -- |
Zelná polévka s hlívou ústřičnou
Hovězí polévka se sýrovo-fridátovými nudličkami
Pstruh na másle s restovanou zeleninou
Sedlácká paštika z hovězího a vepřového masa
Jemná paštika z kuřecích jater s ořechy