Rizoto z mletého masa | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rizoto z mletého masa

35 min. | hlavní chod | 2 143 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Rýže s mletým masem a sterilovaným hráškem podáváme s kyselou okurkou a ozdobíme feferonkou.

Autor receptu: jijina

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkapepř černý mletý
1 lžičkasůl
1 konzervahrášek sterilovaný
1 kscibule kuchyňská
250 grýže
250 gmaso mleté míchané
4 polévková lžíceolej
4 ksokurka kyselá
4 ksfeferonka červená

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 25
1.

Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě.

2.

Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a asi 15 minut opékáme.

3.

Uvařenou rýži přidáme k opečenému masu, přisypeme hrášek a ještě asi 10 minut prohřejeme.

4.

Podáváme s kyselou okurkou a ozdobíme feferonkou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 946kJ 2 142,8kJ
Bílkoviny 6,4g 14,4g
Tuky 14,8g 33,6g
Sacharidy 17,2g 38,9g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz