Pstruh na másle s restovanou zeleninou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pstruh na másle s restovanou zeleninou

25 min. | hlavní chod | 1 701 kJ/porce | 4 porce

Tohle jídlo je rychlé, lehké a dietní. Rozhodně po něm nepřiberete!

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
800 gpstruh
2 ksrajčata
2 kspaprika
1 špetkasůl
1 lžičkapepř černý mletý
100 gmáslo
1 polévková lžícešťáva citronová
3 polévková lžícepetrželka nasekaná

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 15
1.

Filety očistěte, osolte a opepřete. V hlubší pánvi rozehřejte máslo, do kterého vložte pstruha směrem kůží směrem dolů a opékejte z obou stran asi 4-6 minut dozlatova.

2.

Usmažené filety vyjměte a dejte do tepla, třeba je zabalte do alobalu. Do pánve vložte na kousky nakrájená rajčata, papriky, petrželku a přidejte citronovou šťávu. Společně restujte asi 5 minut.

3.

Nakonec zeleninu ochuťte solí a pepřem. Pstruha podávejte s orestovanou zeleninou. Dle chuti můžete přikusovat opečenou bagetu nebo brambory.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz