České jídlo: Jak vařit stejná jídla pro děti i dospělé, aby chutnala | Recepty.Blesk.cz

České jídlo: Jak vařit stejná jídla pro děti i dospělé, aby chutnala

Foto: facebook
07.10.2016 / 06:00

V pětadvaceti je mladou maminkou a v podstatě ještě nikdy nepracovala, to ale neznamená, že se jen stará o dítě. Barbara Vaňková vždycky ráda vařila a jídlo ji zajímalo, rozhodla se proto pro svůj vlastní blog sjulinkouvkuchyni.cz. Dcera jí vnukla nápad, jakým směrem se ubírat.

Když vaří dospělí jídlo pro dospělé, používají se trochu jiné suroviny, než jaké bychom potřebovali pro dětské pokrmy. Barbara Vaňková se ale rozhodla najít jídla, která se dají uvařit dětem, a když se do nich přidá jen trocha dalších ingrediencí, jsou skvělé i pro zmlsané dospěláky. V obchodě tak nemusíte hledat a nakupovat suroviny pro každou věkovou skupinu zvlášť.

720p 480p 360p 240p
České jídlo: Blogerka na mateřské vaří s Jůlinkou • 

 

Julinka je malá dcera, která se mamince rozhodně snaží pomáhat. „Zatím spíš dělá jen nepořádek a já to musím uklízet, ale ráda mlsá a všechno,“ prozradila nám se smíchem Barbara. Ta by po mateřské ráda zůstala u svého největšího hobby, kterým jí jídlo je, ale to je prý ještě všechno ve hvězdách. 

Diskuse k článku

.

Recept na nejlepší domácí zavináče! Jiné už chtít nebudete

Spolu s utopenci a nakládaným hermelínem tvoří trio nejpopulárnějších jídel studené hospodské kuchyně. Ideální chuťovka nejen k pivu, která stojí za to! A vyrobit si je doma není vůbec složité! Jak na to?

Chřest: Dopřejte si ho v polévce, slaném koláči nebo salátu! Chutná výtečně!

Je zdravý, chutný, originální a snadný na přípravu. Mnozí k němu mají nedůvěru, ale ta není na místě. Chřest se dá připravit na tisíc způsobů. Skvěle chutná nejen v polévkách, ale i ve slaných koláčích, s masem nebo se dá

Nejlepší jarní polévky! Špenátová, bylinková nebo rukolová s kozím sýrem!

Jaro je ideální doba na to, abyste vařili polévky ze sezonních surovin. Zasytí, dodají tělu energii a zdraví, a ještě po nich můžete zhubnout. No není to ideální spojení? Vyzkoušejte tyhle, jsou naprosto geniální!

Nejlepší recept na domácí zeleninový bujon. Zmrazte si ho do zásoby!

Bujon dodá jídlu tu správnou chuť. Hodí se do polévek, omáček nebo rizota. Proč ho ale kupovat v obchodě, když si ho můžete vyrobit sami doma a uchovat do zásoby? Je to jednoduché, zkuste to podle našeho receptu!

Nejnovější články

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Krimi

Na oběti seděl a škrtil ji lanem! Obžaloba…

Páskem, provazem i prádelní šňůrou svazoval a škrtil své oběti, mladé dívky (†14 a 16), Martin Ch.…

celý článek »

České celebrity

Hvězda Ulice Krejčíková: V 5. měsíci má…

Herečka Aneta Krejčíková (26) čeká první miminko, jehož tatínkem je tělocvikář Ondřej Rančák (33).…

celý článek »

Krimi

Sundej ze mě toho pos**nýho psa! Pitbul…

Útok jako z noční můry. Bezbrannou cestující napadl v newyorském metru agresivní pitbul. I když byl…

celý článek »

VIP sport

Zklamaná legenda Sparty Hlinka: Nemám problém…

Zklamání. Slovo, které vystihuje pocity hokejisty Jaroslava Hlinky z poslední sezony. Sparta vypadla…

celý článek »