Jak na silný kuřecí vývar? Nechte si poradit od výrobců Siláka! | Recepty.Blesk.cz

Jak na silný kuřecí vývar? Nechte si poradit od výrobců Siláka!

Zakladatelé a kuchaři vývaru Silák - Anna Grosmanová a Martin RegéczyVývar silák se táhne 6 hodin a je uvařený z nejkvalitnějších lokálních surovin
Doprava
Kamera25
Foto: facebook.com/vyvarsilak
02.03.2016 / 06:00

Silný vývar je takový malý zázrak. Postaví vás na nohy, pokud na vás něco leze, napraví kocovinu, zahřeje i zasytí. Aby byl opravdu silný, je ale potřeba táhnout ho na plotně 6 hodin. Pokud nemáte čas, Anna Grosmanová a Martin Regéczy to ochotně udělají za vás.

 

Foto: facebook.com/vyvarsilak Vývar nemusí vypadat jen tak, že do něj zavaříte zeleninu a nudle a dáte si jej před hlavním chodem.

 

Silný kuřecí vývar se totiž ideálně hodí i k popíjení z kelímku – stejně jako káva nebo čaj. V zimě vás zahřeje neméně a přitom dokáže také zasytit, uklidnit žaludek a posílit na zdraví i na duchu.

 

Pití vývaru není žádnou novinkou, v dobách našich babiček bylo naprosto běžné. To, že se z našich životů vytratilo, přišlo líto právě Anně Grosmanové a Martinovi Regéczy, a rozhodli se proto vařit Siláka – tedy silný kuřecí vývar z kvalitních surovin, který se na plotně táhl 6 hodin, aby si ho mohli dopřát i ti, kdo na jeho přípravu čas nemají.

 

Pokud byste si takový pořádně silný kuřecí vývar chtěli uvařit doma, Anička vám ve videu poradí, jak na to, na co nezapomenout a bez čeho se to rozhodně neobejde. A jestli nemáte 6 hodin, abyste mohli vývar táhnout, stavte se na Siláka v jednom z pražských bister. Nebo si ho objednejte na internetu až domů.

 

Video se připravuje ...
Anna Grosmanová vás naučí připravit lahodný a silný kuřecí vývar • 

 

VYZKOUŠEJTE RECEPTY:

POLÉVKA Z RŮŽIČKOVÉ KAPUSTY

BRAMBORAČKA S HOUBAMI

 

PODÍVEJTE SE I NA DALŠÍ POLÉVKOVÉ RECEPTY

 

 

FotoFoto

Diskuse k článku

.

Bramborový salát 7x jinak: Podle Dity P. i Zdeňka Pohlreicha

Každá rodina má jistě svůj tradiční recept na bramborový salát. Pokud ale máte chuť letos udělat změnu nebo si říkáte, že k majonézové klasice by se hodila ještě nějaká méně tradiční či odlehčená varianta, inspirujte se

Bábovky nejen na neděli: Hříšně čokoládová, citronová nebo tvarohová? Všechny chutnají skvěle!

Bábovka je tradiční nedělní klasika, která nikoho neurazí. Každá kuchařka má spoustu zaručeně těch nejlepších receptů a je jen na vás, která vám chutná nejvíc. Někdo má rád bábovku suchou, jiný miluje, když se rozplývá na

Nejlepší recepty z vepřového! Bůček, rolády, kotlety nebo dušené soté

Že je vepřové maso moc tučné? Dnešní vepříci mají maso mnohem libovější! Proč si tedy čas od času nedopřát právě vepřové? Navíc z něj lze připravit na tisíc různých receptů a využít se dá téměř všechno – od bůčku přes kotlety a

Nesmrtelné kuře: Jak ho naporcovat a připravit, abyste ušetřili

Kuřecí maso je bez nadsázky perfektní. Hodí se na přípravu hlavních chodů, můžete ho dát do salátu, do rizota, uvařit z něj dokonalou polévku nebo ho jednoduše upéct či hodit na gril. Kuřecí má jemnou chuť, obsahuje spoustu

Nejnovější články

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz