Silný vývar je takový malý zázrak. Postaví vás na nohy, pokud na vás něco leze, napraví kocovinu, zahřeje i zasytí. Aby byl opravdu silný, je ale potřeba táhnout ho na plotně 6 hodin. Pokud nemáte čas, Anna Grosmanová a Martin Regéczy to ochotně udělají za vás.
Silný kuřecí vývar se totiž ideálně hodí i k popíjení z kelímku – stejně jako káva nebo čaj. V zimě vás zahřeje neméně a přitom dokáže také zasytit, uklidnit žaludek a posílit na zdraví i na duchu.
Pití vývaru není žádnou novinkou, v dobách našich babiček bylo naprosto běžné. To, že se z našich životů vytratilo, přišlo líto právě Anně Grosmanové a Martinovi Regéczy, a rozhodli se proto vařit Siláka – tedy silný kuřecí vývar z kvalitních surovin, který se na plotně táhl 6 hodin, aby si ho mohli dopřát i ti, kdo na jeho přípravu čas nemají.
Pokud byste si takový pořádně silný kuřecí vývar chtěli uvařit doma, Anička vám ve videu poradí, jak na to, na co nezapomenout a bez čeho se to rozhodně neobejde. A jestli nemáte 6 hodin, abyste mohli vývar táhnout, stavte se na Siláka v jednom z pražských bister. Nebo si ho objednejte na internetu až domů.
VYZKOUŠEJTE RECEPTY:
POLÉVKA Z RŮŽIČKOVÉ KAPUSTY
BRAMBORAČKA S HOUBAMI
PODÍVEJTE SE I NA DALŠÍ POLÉVKOVÉ RECEPTY