Také se vám sbíhají sliny při pohledu na dokonale naaranžovaná jídla z těch nejlepších restaurací oceněných michelinskými hvězdami? Jak by to ale vypadalo, kdyby se v těchto restauracích připravovaly pokrmy odpovídající některým bláznivým chutím nastávajících maminek?
Právě to se rozhodli zjistit vtipní autoři webové kuchařky Eating for Two. Na svých stránkách zveřejnili několik fotografií opravdu bláznivých kombinací. Od v podstatě nevinných pokrmů, jako je koktejl z nakládaných okurek, přes hovězí steak se zmrzlinou a čokoládovo-olivový dort až po sušenky se zubní pastou a vyhořelé zápalky.
Foto: eatingfortwocookbook.com
Všechny tyto pokrmy jsou ovšem naaranžované tak, že na první pohled byste se do nich klidně pustili (až na ty zápalky). Navíc je každá z fotografií doplněna o vtipný popisek, seznam ingrediencí, postup přípravy a počet hvězdiček, které určují, jestli recept opravdu stojí za to.
Není velkým překvapením, že žádnou hvězdičku nedostala mýdlová pochoutka, tedy jídlo složené z tekutého mýdla a kostky mýdla, a že téměř nejvyšší počet hvězdiček obdržel hamburger s tyčinkami Mars a slaninou.
Foto: eatingfortwocookbook.com
Naopak poměrně nečekané je, že vítězem této bláznivé kuchařky se s pěti hvězdičkami stalo černé uhlí, které – k úlevě autorů – konečně nechutnalo naprosto nijak. Druhé nejhorší místo pak obdržely pomeranče s rajčatovou omáčkou. Přestože – slovy autorů – jsou pomeranče skvělé a rajčatová omáčka také, takže by neměl být důvod je nezkombinovat, po vyzkoušení obou chutí naráz přestali mít vůli žít.
Podívejte se na další luxusní jídla odpovídající bláznivým těhotenským chutím v naší fotogalerii: