Tipy a triky pro všechny kuchařky i kuchaře. Schválně víte, že ke chlebu je dobré přibalit rozpůlené jablko?
Křupavější bramboráčky
Nejen chutnější, ale i křupavější budou bramboráky, když do těsta přidáte 2 lžičky tvarohu
Perfektní trojobal
Foto: shutterstock.com

Pokud chcete mít řízeček pěkně křupavý, neobalujte ho v drobné předem namleté strouhance. Naopak na větší kousky rozdrťte čerstvý rohlík, nasaje do sebe olej a nádherně křoupá.
Trvanlivější pečivo
Chléb a pečivo vydrží déle, když k němu vložíme překrojené jablko. Také volte spíše zabalení do utěrky než do pytlíku.
Dokonalé plačinky
Palačinky se vám nebudou chytat na pánvičku a půjdou krásně obracet, když do těsta vmícháte trochu rozpuštěného másla.
Nepotrhané párky
Jestli vám vadí, že se párek nebo klobása nepěkně rozšklebí, ponořte je před vařením do horké vody