25 min. | hlavní chod | 1 701 kJ/porce
Tohle jídlo je rychlé, lehké a dietní. Rozhodně po něm nepřiberete!
50 min. | marináda | 37 kJ/porce
Tahle marináda se skvěle hodí na všechny ryby, nejlépe na siven nebo lososa.
25 min. | marináda | 0 kJ/porce
Nestihli jste naložit maso a potřebujete marinádu, kterou budete maso během grilování potírat? Vyzkoušejte limetkovou s jalapeňos papričkami. Nejlépe vynikne na krevetách a rybách, použít se dá ale i na kuřecí či vepřové maso.
30 min. | marináda | 7 kJ/porce
Tahle marináda se nejlépe hodí na drůbeží maso nebo ryby. Důležité je naložit do ní maso dopředu, nejméně na čtyři hodiny. Ideálně pak přes noc.
10 min. | omáčka | 43 kJ/porce
Ideální omáčka ke kuřecímu masu, zelenině nebo k rybám.
20 min. | omáčka | 80 kJ/porce
Grilované maso bez omáčky? Ani náhodou! Tahle se k němu hodí fantasticky.
30 min. | hlavní chod | 2 057 kJ/porce
Rychlý a jednoduchý recept ideální pro letní večeři.
30 min. | hlavní chod | 4 813 kJ/porce
Milovníci lososa jistě ocení tenhle recept. S pomerančovou šťávou získá losos zajímavou chuť, které neodoláte.
65 min. | hlavní chod | 2 562 kJ/porce
Pstruh je vynikající ryba a určitě si ji zamilujete. S bylinkovou omáčkou chutná skvěle!
50 min. | hlavní chod | 2 517 kJ/porce
I klasický recept našich babiček můžete malinko upravit. Zkuste obyčejnou strouhanku nahradit asijskou panko strouhankou, která tolik nenasákne olej. Kapr bude křehčí a křupavější.