Medovo-hořčičná marináda na kuře i lososa | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Medovo-hořčičná marináda na kuře i lososa

30 min. | marináda | 7 kJ/porce | 6 porcí

Tahle marináda se nejlépe hodí na drůbeží maso nebo ryby. Důležité je naložit do ní maso dopředu, nejméně na čtyři hodiny. Ideálně pak přes noc.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
0.5 šálekmed tekutý
0.5 šálekhořčice
1 lžičkabazalka sušená
1 lžičkapaprika červená sušená
1 lžičkapetrželka nasekaná
1 špetkasůl
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 20
1.

Všechny ingredience pořádně promíchejte, dejte do vakuově uzavíratelného sáčku a do něj vložte naporcované kuře nebo lososa tak, aby bylo maso obalené ze všech stran.

2.

Nechte v chladu odležet přes noc. Před umístěním na gril pak marinádu rukou jemně setřete, aby vám nekapala do grilu a nepřipalovala se.

3.

Na škodu není ani maso naložené v marinádě připravovat na speciálním hliníkovém tácku.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz