V české gastronomii je Tomio znám především jako průkopník japonské kuchyně. Má vlastní kulinářský obchod s japonskými surovinami a také pořádá vlastní kurzy vaření a přípravy sushi.
10 min. | hlavní chod | 439 kJ/porce | Japonská kuchyně
Kuřecí maso povařené v rybím vývaru s cibulí, dochucené mirinem, sójovou omáčkou a rozkvedlaným vejcem. Podáváme s rýží.
16 min. | hlavní chod | 74 kJ/porce | Japonská kuchyně
Nudle ozdobené suchou řasou nori a podávané s omáčkou z vývaru, wasabi a chilli kořením ščimi.
30 min. | polévka | 59 kJ/porce | Japonská kuchyně
Polévka z brambor, tofu, mořských řas, sojových výhonků a pasty Miso. Podáváme v misce.
40 min. | hlavní chod | 1 218 kJ/porce | Japonská kuchyně
Kousky masa osmažené na cibulce, zalité vodou se zeleninou a karí pastou. Podáváme s rýží.
10 min. | hlavní chod | 510 kJ/porce | Japonská kuchyně
Kuřecí řízek marinovaný v sójové omáčce, škrobovém sirupu a saké. Osmažený řízek podáváme nakrájený na plátky s rýží.