Omáčka KARÉ | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Omáčka KARÉ

40 min. | hlavní chod | 1 218 kJ/porce | Japonská kuchyně | 4 porce

Omáčka KARÉ

Kousky masa osmažené na cibulce, zalité vodou se zeleninou a karí pastou. Podáváme s rýží.

Autor receptu: Tomio Okamura

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kscibule kuchyňská
1 ksbrambory
1 ksmrkev
1 balíčekpasta karé japonské karí
2 lžíceolej stolní
400 gvepřové maso
700 mlvoda

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 20
1.

Oloupejte mrkev, bramboru a cibuli.

2.

Vše nakrájejte na větší kusy.

3.

Cibuli zpěňte na rozpáleném oleji v hrnci.

4.

Maso (druh můžete zvolit dle libosti, lze použít i mořské plody) nakrájejte na větší kousky.

5.

Opečte maso na cibuli.

6.

Až maso změní barvu, přidejte do hrnce zeleninu.

7.

Nalijte do hrnce 700 ml vody (na polovinu balení karí pasty) a vařte 15 minut.

8.

Pak vmíchejte do hrnce polovinu balení karí pasty. Lépe vám to půjde mimo oheň.

9.

Hrnec vráťte zpět na plotnu a 2 až 3 minuty na mírném ohni povařte.

10.

Pakliže omáčka dostatečně nezhoustla, můžete trochu pasty i přidat. Jídlo podávejte s rýží.

Hodnotit recept:

Recept připravil

Tomio Okamura

Tomio Okamura

Povolání: podnikatel

Věk: 38 let

více receptů Tomio Okamury

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 347,1kJ 1 217,5kJ
Bílkoviny 3,2g 11,3g
Tuky 6,8g 23,8g
Sacharidy 2,6g 9,2g
Cholesterol 20mg 70mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

Top 10 autorů

Tito autoři vložili nejvíce receptů do soutěže Maximum receptů. Výsledky soutěže najdete Více zde >

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Diskuse k článku

.