Uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem

45 min. | předkrm | Vánoce | 558 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem

Uzený pstruh podávaný na bramborovém salátu z brambor marinovaných v octu, se zakysanou smetanou a pažitkou.

Autor receptu: Zdeněk Pohlreich

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkasůl
1 kspstruh uzený
1 lžícesmetana zakysaná
1 lžíceolej olivový extra panenský
1 hrstpažitka
100 gbrambory
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 15
1.

Brambory uvaříme ve slupce.

2.

Poté je oloupeme a nakrájíme na malé kostičky.

3.

Ve vhodné nádobě k nim přidáme ocet a necháme marinovat cca 15min.

4.

Nasekáme pažitku.

5.

Ocet slijeme, přidáme zakysanou smetanu, pažitku a dochutíme solí a pepřem.

6.

Uzeného pstruha vyfiletujeme, zbavíme žeberních kostí a nakrájíme.

7.

Na talíř dáme bramborový salát a naskládáme uzeného pstruha,aby to lahodilo oku.

Hodnotit recept:

Recept připravil

Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

Povolání:Šéfkuchař

Věk:53 let

Znamení:Beran

více receptů Zdeňka Pohlreicha

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 507,6kJ 558,4kJ
Bílkoviny 13,2g 14,5g
Tuky 6g 6,6g
Sacharidy 4,2g 4,6g
Cholesterol 47,7mg 52,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

Top 10 autorů

Tito autoři vložili nejvíce receptů do soutěže Maximum receptů. Výsledky soutěže najdete Více zde >

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Diskuse k článku

.