Známý šéfkuchař Café Imperial a Divini, který si získal popularitu díky televizní show Ano, šéfe. V současnosti učinkuje jako porotce v kulinářské reality show Na nože!
80 min. | hlavní chod | 13 770 kJ/porce
Vynikající zelená čočka s orestovanou slaninou, mrkví, česnekem, šalotkou a cherry rajčátky se podává s vajíčkem uvařeným nahniličko.
80 min. | omáčka | 17 036 kJ/porce
Naučte se vývar od mistra. A když už ho budete mít hotový, zkuste jednoduchou ale skvělou omáčku, která vývar povýší na gurmánský zážitek.
20 min. | chuťovka | 1 702 kJ/porce | Italská kuchyně
Plátky červené řepy marinované v octu svařeném s cukrem, medem, pomerančovým džusem, tymiánem a sojovou omáčkou. Dochutíme šťávou ze zázvoru. Podáváme s kozím sýrem, piniovými semínky a celozrným chlebem.
40 min. | hlavní chod | 6 758 kJ/porce | Americká kuchyně
Hamburgery z hověžího a vepřového masa zdobené cibulí opečenou dozlatova na másle, tymiánu, zastříklou vinným octem, posypanou cukrem a zalitou koňakem. Podáváme v housce se zeleninou a kečupem
55 min. | hlavní chod | 1 701 kJ/porce | Česká kuchyně
Filety smažené na másle, podávané se šťouchanými bramborami a přelité omáčkou z vína a zakysané smetany. Zdobíme nasekanou petrželkou.
80 min. | dezert | 1 373 kJ/porce | Česká kuchyně
Sněhové pusinky z vyšlehaného sněhu, curu a škrobu, zdobíme sirupem z pomerančové šťávy, cukru, vanilkového lusku, zázvoru a badyánové hvězdičky. Zjemníme vyšlehanou smetanou.
45 min. | předkrm | 558 kJ/porce | Česká kuchyně
Uzený pstruh podávaný na bramborovém salátu z brambor marinovaných v octu, se zakysanou smetanou a pažitkou.