Svařák "Mandlový polibek" | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Svařák "Mandlový polibek"

15 min. | nápoj | Vánoce | 1 057 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Svařák Mandlový polibek

Svařené víno s mandlemi, skořicí, rozinkami, cukrem, hřebíčkem a plátky pomeranče.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžičkamandle
1 láhevvíno červené
2 ksskořice celá
2 kspomeranč
50 grozinky
7 kshřebíček celý

podle chuti

cukr

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
1.

Víno přelejte do hrnce a vařte pod bodem varu.

2.

Za stálého míchání postupně přidávejte všechny ingredience, včetně plátků z pomeranče a nastrouhané kůry.

3.

Svařák nesmí projít varem! Před podávání se doporučuje nechat ho asi 10 min odstát a znovu přihřát.

4.

Nepřeceďujte. Servírovat ho můžete včetně všech přísad do silnostěných sklenic ozdobených plátky pomeranče.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 313,1kJ 1 056,9kJ
Bílkoviny 0,5g 1,7g
Tuky 0,3g 1g
Sacharidy 6,3g 21,3g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz