Klasický majonézový salát | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Klasický majonézový salát

50 min. | příloha | Vánoce | 4 049 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Fotografie

Brambory, kořenová zelenina, okurky, vejce a šunka smíchané s majonézou, nálevem z okurek, hřáškem a hořčice.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kgbrambory
1 špetkasůl
150 gšunka
200 gzelenina kořenová
3 ksvejce
3 ksokurka sterilovaná
3 lžícehořčice
300 mlmajonéza
50 ghrášek sterilovaný
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 20
1.

Brambory uvařte ve slupce. Kořenovou zeleninu také uvařte.

2.

Brambory oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka.

3.

Kořenovou zeleninu, okurky, vejce a šunku nakrájejte na drobné kostičky.

4.

Vše smíchejte, přidejte hrášek a zalijte nálevem z majonézy, hořčice a soli.

5.

Promíchejte a před podáváním nechte několik hodin proležet v chladu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 778,2kJ 4 048,8kJ
Bílkoviny 3,7g 19,1g
Tuky 14,5g 75,6g
Sacharidy 10,5g 54,9g
Cholesterol 41,8mg 217,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz