Klasický majonézový salát
Brambory, kořenová zelenina, okurky, vejce a šunka smíchané s majonézou, nálevem z okurek, hřáškem a hořčice.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 kgbrambory
  1 špetkasůl
  150 gšunka
  200 gzelenina kořenová
  3 ksvejce
  3 ksokurka sterilovaná
  3 lžícehořčice
  300 mlmajonéza
  50 ghrášek sterilovaný
  1 špetkapepř černý mletý
  Postup přípravy
Čas přípravy: 30
    Čas vaření/pečení: 20
  1.
    Brambory uvařte ve slupce. Kořenovou zeleninu také uvařte.
2.
    Brambory oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka.
3.
    Kořenovou zeleninu, okurky, vejce a šunku nakrájejte na drobné kostičky.
4.
    Vše smíchejte, přidejte hrášek a zalijte nálevem z majonézy, hořčice a soli.
5.
    Promíchejte a před podáváním nechte několik hodin proležet v chladu.
Hodnotit recept:


 
           
           
           
         
        