Škvarková pomazánka
Umleté škvarky s česnekem, smíchané se sádlem, kápií, hořčicí a dochucené vegetou a mletým pepřem. Podáváme na plátcích chleba.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 špetkapepř černý mletý
1 stroužekčesnek
1 lžícehořčice
1 lžičkakoření vegeta
1 kskapie
1 lžícepažitka
250 gškvarky
50 gsádlo vepřové
Postup přípravy
Čas přípravy: 20
1.
Škvarky a česnek umelte na masovém strojku.
2.
Přidejte sádlo a kapii nakrájenou na drobné kostičky.
3.
Ochuťte hořčicí, vegetou, mletým pepřem a důkladně promíchejte.
4.
Tmavý chléb nakrájejte na plátky.
5.
Potřete pomazánkou. Ozdobte sekanou pažitkou.
Hodnotit recept: