Nepečené kuličky z ovesných vloček | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Nepečené kuličky z ovesných vloček

Rodinu jistě potěšíte i nepečenými dobrotami.

Ovesné vločky smíchané s máslem a cukrem. Utvořené kuličky obalíme v kakau s cukrem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
2 lžícecukr krystal
30 gmáslo
6 lžícevločky ovesné

na obalení

1 lžícecukr moučka
1 lžícekakao

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
1.

Ovesné vločky umelte na masovém strojku.

2.

Smíchejte je s máslem a cukrem.

3.

Těsto dejte ztuhnout na 2 hodiny do ledničky.

4.

Z vychladlého těsta tvořte malé kuličky, které obalte v cukru smíchaném s kakem.

5.

Uchovávejte v chladu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 1 872,8kJ 2 715,6kJ
Bílkoviny 7,2g 10,4g
Tuky 20,4g 29,7g
Sacharidy 62,4g 90,5g
Cholesterol 57,9mg 84mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Špatná pleť a stáří! Manželka Kluse Tamara…

Manželka Tomáše Kluse (33) Tamara (31) se rozhodla pro radikální změnu vzhledu a ukázala se fanouškům…

celý článek »

Praha - Krimi

Našli těla Přemysla (†57) a Marie (†72)!…

Od června pražští policisté vyšetřují záhadné zmizení páru z Prahy 6, jejichž automobil našli politý…

celý článek »

Pražané

Honzu (33) proslavily vyšpulené dámské zadečky:…

Nahota nemusí být vysloveně vulgární, aby v sobě obsahovala nabitý výboj erotiky. To…

celý článek »

České celebrity

Jiřina Bohdalová (88) leží v nemocnici:…

Legendární herečka Jiřina Bohdalová (88) je od nedělního večera v nemocnici! Omluvila se kvůli tomu…

celý článek »