Mandlovo-čokoládové kuličky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Mandlovo-čokoládové kuličky

Mandlovo-čokoládové kuličky

Směs z čokolády, ztuženého tuku, mandlové tresti a mandlí vykrajujeme kuličky. Necháme stuhnout.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
150 gmandle
150 gčokoláda mléčná
2 lžícetresť mandlová
50 gtuk ztužený

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
1.

Spařte mandle, oloupejte je, nakrájejte na nudličky.

2.

Opražte je na pánvi dozlatova.

3.

Ve vodní lázni rozehřejte čokoládu, ztužený tuk a mandlovou tresť.

4.

Poté do směsi vmíchejte opražené mandle.

5.

Lžičkou vykrajujte malé kousky, klaďte je na alobal a nechte ztuhnout.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 2 157,6kJ 8 414,5kJ
Bílkoviny 8,9g 34,9g
Tuky 39g 152g
Sacharidy 30,3g 118,2g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

StarDance

Ze StarDance vypadla Nora Fridrichová: Vyřazení…

Druhé kolo desáté řady StarDance je za námi a známe tak již i jméno prvního »odpadlíka«, a tím je…

celý článek »

Krimi

Marián jel provětrat své ferrari: Skončil…

Nehoda se stala mezi slovenskými městy Žiar nad Hronom a Žarnovicemi. Ve čtvrtek odpoledne tam havaroval…

celý článek »

Komentáře Františky

Módní téma týdne: Když to v páru neklape

Outfit se dost často lépe prezentuje sólo. Dojem z něj je minimálně čistší, styling druhého…

celý článek »

Svět

Británie na konci října zřejmě EU neopustí.…

Dolní komora britského parlamentu nechce podpořit nový návrh brexitové dohody, dokud její obsah nebude…

celý článek »