Mandlovo-čokoládové kuličky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Mandlovo-čokoládové kuličky

Mandlovo-čokoládové kuličky

Směs z čokolády, ztuženého tuku, mandlové tresti a mandlí vykrajujeme kuličky. Necháme stuhnout.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
150 gmandle
150 gčokoláda mléčná
2 lžícetresť mandlová
50 gtuk ztužený

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
1.

Spařte mandle, oloupejte je, nakrájejte na nudličky.

2.

Opražte je na pánvi dozlatova.

3.

Ve vodní lázni rozehřejte čokoládu, ztužený tuk a mandlovou tresť.

4.

Poté do směsi vmíchejte opražené mandle.

5.

Lžičkou vykrajujte malé kousky, klaďte je na alobal a nechte ztuhnout.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 2 157,6kJ 8 414,5kJ
Bílkoviny 8,9g 34,9g
Tuky 39g 152g
Sacharidy 30,3g 118,2g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Příběhy

Není voják jako voják: Sergej (72) v srpnu…

Rodilý Rus Sergej Magid (72) se v roce 1990 přestěhoval do Prahy, vzal si dceru bývalého politického…

celý článek »

Královské rodiny

To není normální, Meghan! Od nesnesitelné…

Meghan Markleová (38) opět bouří britskou veřejnost! Jen tři měsíce od porodu Archieho už má totiž…

celý článek »

Blesk tlapky

Petr chová 24 psů na malém pozemku s maringotkami.…

Štěkot 24 psů zpoza zaslepených oken tří maringotek, další hafan zavřený ve starém autě. Pro Petra…

celý článek »

VIP sport

Zarostlé Lužánky opět ožily! Legendární…

Stadion Za Lužánkami. Právě tady se Emil Zátopek v těchto dnech nesmazatelně zapíše do olympijských…

celý článek »