Nealkoholický jablečný punč | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Nealkoholický jablečný punč

Rozpálené jablíčko

Punč z jablčeného moštu, medu a vanilkového cukru. Dochutíme skořicí, hřebíčky a pomerančovou kůrou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
0,3 šálekmed
1 balíčekcukr vanilínový
1 šálekmošt jablečný
1 ksjablko
1 ksskořice celá
1 kspomeranč
6 kshřebíček celý

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
1.

V kastrůlku rozmícháme jablečný mošt s medem a vanilkovým cukrem.

2.

Přidáme kousek skořice a jablko, do kterého zapícháme hřebíčky.

3.

Uvedeme do varu.

4.

Nastrouháme pomerančovou kůru.

5.

Jakmile se punč začne vařit, přidáme kůru a ještě 3 minuty vaříme.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 398,3kJ 1 789,6kJ
Bílkoviny 0,5g 2,1g
Tuky 0,2g 1g
Sacharidy 23,3g 104,8g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Peníze

Nevíte si rady s příspěvky od státu? Na…

Je to tady! Dnešním dnem začíná další ročník unikátního projektu Blesku Odborníci na telefonu.…

celý článek »

Události

Ochutnali jsme pro vás jedovaté houby. Nehledejte…

Houbařská sezona stále nekončí, jsou přesvědčeni experti z  České mykologické společnosti. Blesk…

celý článek »

Politika

Nevěsty džihádistů na svobodě: Hrozba i…

Příběhy zajatých manželek džihádistů dokumentovaly válečné reportérky Lenka Klicperová a Markéta…

celý článek »

MMA

Vítejte ve Vémolandu! Karlos s Lelou ukázali…

Král českého MMA. Vznešené označení si Karlos Vémola rozhodně nevydobyl jen sportovními kvalitami,…

celý článek »