Nealkoholický jablečný punč
Punč z jablčeného moštu, medu a vanilkového cukru. Dochutíme skořicí, hřebíčky a pomerančovou kůrou.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
0,3 šálekmed
1 balíčekcukr vanilínový
1 šálekmošt jablečný
1 ksjablko
1 ksskořice celá
1 kspomeranč
6 kshřebíček celý
Postup přípravy
Čas přípravy: 10
1.
V kastrůlku rozmícháme jablečný mošt s medem a vanilkovým cukrem.
2.
Přidáme kousek skořice a jablko, do kterého zapícháme hřebíčky.
3.
Punč uvedeme do varu.
4.
Nastrouháme pomerančovou kůru.
5.
Jakmile se punč začne vařit, přidáme kůru a ještě 3 minuty vaříme.
Hodnotit recept: