Kapr na černo | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kapr na černo

35 min. | hlavní chod | Vánoce | 1 731 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Kapr na černo

Kapr posypaný kořením, pečený na másle, ovoci a ořechách, zalitý omáčkou z povidel, černého piva a zahuštěné strouhaným perníkem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kslist bobkový
1 lžícepovidla švestková
10 gmáslo
100 gperník na strouhání
150 govoce sušené
20 gořechy
3 kuličkakoření nové
3 kuličkapepř černý celý
300 mlpivo černé
4 porcekapr

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Porce kapra posypejte rozdrceným kořením.

3.

Pokrájejte ovoce a ořechy (švestky, jablka, rozinky, mandle, vlašské ořechy).

4.

Na másle poduste pokrájené ovoce, vmíchejte lžíci povidel, promíchejte a nařeďte černým pivem.

5.

Krátce povařte a zahustěte strouhaným perníkem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 681,8kJ 1 731,1kJ
Bílkoviny 8,8g 22,2g
Tuky 5,2g 13,1g
Sacharidy 19g 48,2g
Cholesterol 35,8mg 91mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz