Losos na pomerančích | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Losos na pomerančích

35 min. | hlavní chod | 965 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Losos na pomerančích

    Opečené plátky lososa přelité šťávou z pomeranče, vína a smetany. Lehké jídlo na večer.

    Autor receptu: kucharici

    Ingredience

    Přepočítat na  porce
    1 špetkapepř černý drcený
    1 dlvíno bílé
    100 mlsmetana
    2 kspomeranč
    300 glosos

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 15
    Čas vaření/pečení: 20
    1.

    Na pánvi rozehřejeme máslo a omyté, pepřem okořeněné plátky lososa na něm orestujeme z obou stran (asi 10 minut).

    2.

    Mezitím oloupeme pomeranče a rozmixujeme je.

    3.

    Po vyjmutí lososa přidáme do výpeku pomeranče, víno, smetanu a vaříme do zhoustnutí.

    4.

    Lososa přelijeme šťávou, podáváme se štouhanými brambory a salátem např. rukolou.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 494,9kJ 965,2kJ
    Bílkoviny 8,4g 16,3g
    Tuky 6,6g 12,9g
    Sacharidy 4,8g 9,3g
    Cholesterol 0mg 0mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz