Klasický svařák | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Klasický svařák

10 min. | nápoj | Vánoce | 1 088 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce | Vegetariánské jídlo

Takové svařené víno je nejen lahodné, ale v mrazu i zahřeje

Svařák z vína, cukru, skořice, citronové kůry a hřebíčku. Podáváme ve silnostěnné sklenici.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 lvíno červené
0,5 lžičkakůra citrónová
2 ksskořice celá
8 kshřebíček celý
8 kostkacukr

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 5
1.

Na plotně silně zahřejte, ale dbejte na to, aby směs nepřišla do varu.

2.

Svařené červené víno přecedíte do silnostěnných sklenic a podáváte.

3.

A kdo nemá čas a chce si ulehčit práci, může si směs na svařák koupit v pytlíku v obchodě.

4.

Do nerezového kastrůlku dáte červené víno, cukr, skořici, citronovou kůru a hřebíček.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 392,7kJ 1 088,4kJ
Bílkoviny 0,3g 0,7g
Tuky 0,1g 0,1g
Sacharidy 8,9g 24,7g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz