Krémová polévka z kohouta | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Krémová polévka z kohouta

135 min. | polévka | 1 775 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Polévka z kohoutího masa s kořenovou zeleninou okořeněná celým pepřem, zjemněná smetanou a rozmixovaná na hladký krém.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkasůl
1 kskohout
1 lžičkakoření vegeta
1,5 lvoda
3 kuličkapepř černý celý
500 gzelenina kořenová
500 mlsmetana ke šlehání

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 120
1.

Kouhouta řádně očistěte.

2.

Kořenovou zeleninu očistěte a nakrájejte.

3.

Do 1,5l vody dejte kohouta, kořenovou zeleninu, sůl, pepř a vegetu.

4.

Vše vařte na mírném ohni, dokud maso úplně nezměkne.

5.

Polévku přeceďte do druhého hrnce, vložte do něj uvařenou zeleninu.

6.

Z kohouta oberte maso. Přidejte jej do polévky.

7.

Do polévky nalejte smetanu a vše rozmixujte dohladka.

8.

Nechte ještě jednou projít varem a podávejte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 283,5kJ 1 774,6kJ
Bílkoviny 0,8g 4,9g
Tuky 4,3g 26,7g
Sacharidy 6,7g 42,1g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz