Minestrone s makaróny
Hustá italská polévka minestrone z pórku, kedlubnu a papriky dochucená česnekem a tymiánem. Na závěr přidáme ovesné vločky a uvařené makaróny.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Makaróny uvařte ve slané vodě podlé návodu na obalu.
Poté sceďte a nechte odkapat.
Pórek, kedluben a papriku očistěte a nakrájejte na tenké pásky.
V hrnci rozehřejte olivový olej a zeleninu krátce poduste.
Česnek oloupejte a prolisujte.
Přidejte jej společně s nasekaným tymiánem k zelenině.
Zalijte vývarem a zakryté vařte 10 minut.
Přisypte ovesné vločky a ještě jednou nechte projít varem.
Přidejte makaróny, dochuťte solí, pepřem a teplé podávejte.
Hodnotit recept: