Bezlepkové vanilkové rohlíčky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bezlepkové vanilkové rohlíčky

Vanilkové rohlíčky

Vanilkové rohlíčky z bezlepkové mouky. Těsto necháme přes noc odpočinout a následně z něj vytvoříme rohlíčky, které po upečení ještě teplé obalíme v cukru.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 balíčekcukr vanilínový
120 gcukr
150 gořechy
250 gtuk rostlinný
300 gmouka bezlepková

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 15
1.

Pro přípravu použijte nejlépe tuk Heru a mouku bezlepkovou Promix UNI.

2.

Suroviny smíchejte v těsto, které nechejte přes noc odpočinout.

3.

Pak z něj tvořte rohlíčky.

4.

Rohlíčky upečte při 160 °C.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 1 987kJ 16 690,6kJ
Bílkoviny 4,5g 38,1g
Tuky 30,9g 259,8g
Sacharidy 46,3g 389g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Události

Babišův slib dlužníkům výbor smetl ze stolu.…

Dlužníci v Česku stále nemají na růžích ustláno a jak to tak vypadá, dlouho ještě mít nebudou. Už…

celý článek »

Krimi

Zdrcená rodina vzpomínala na Jana Kočku…

Už jsou to dva roky, co Jan Kočka mladší (†28) ve svém luxusním SUV jel po dálnici D11 v protisměru…

celý článek »

Ina T.

Módní kritička Blesku Ina T. hodnotí padesátnice:…

Ač showbyznys a svět módy, podporované kosmetickým průmyslem, stále preferují především mládí, pohled…

celý článek »

Blesk sport

Dojemná rozlučka s Buchtelou (†20): Chomutov…

S hokejem začínal v rodném Ústí nad Labem, přesto největší část své kariéry spojil s  Chomutovem.…

celý článek »