Kapří karbanátky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kapří karbanátky

40 min. | hlavní chod | 1 955 kJ/porce | 2 porce

Tip na recept
kapří karbanátky

    Rybí karbanátky s červenou cibulí a sýrem

    Autor receptu: jani25

    Ingredience

    Přepočítat na  porce
    1 kscibule červená
    1 ksvejce
    2 polévková lžícestrouhanka
    40 dkgkapr filety
    5 dkgsýr strouhaný

    na obalení

    1 polévková lžícestrouhanka

    na pánev

    5 polévková lžíceolej

    podle chuti

    sůl

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 20
    Čas vaření/pečení: 20
    1.

    Kapra uvaříme a poté z něj vyjmeme kosti a maso nadrobno nakrájíme.

    2.

    Smícháme ho s najemno nasekanou červenou cibulí, strouhaným sýrem a s najemno nasekanou pažitkou. Pak přidáme vejce a strouhanku, kořeníme špetkou soli a citronovým pepřem.

    3.

    Na pánvi si rozpálíme olej a karbanátky smažíme dozlatova.

    4.

    Jako přílohu můžeme zvolit vařené brambory, nebo salát.

    Hodnotit recept:

    Zpět na předchozí stránkuZpět na předchozí stránku

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 1 316,3kJ 1 954,8kJ
    Bílkoviny 6,4g 9,5g
    Tuky 28,1g 41,8g
    Sacharidy 10,8g 16,1g
    Cholesterol 106,7mg 158,4mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz