Bramborová dobrota
Osmahnuté brambory s cibulkou, smíchané s ředkvičkami a brynzovou omáčkou.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 špetkapepř černý mletý
1 svazekcibulky naťové
1 lžičkakopr čerstvý
1 kssmetana
1 kgbrambory
1 lžičkakoření vegeta
1 svazekředkvička
100 gbrynza čerstvá
2 kssýr tavený
80 gmáslo
Postup přípravy
Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 30
1.
Směs odstavte, přidejte nakrájené ředkvičky, sekaný kopr a dobře promíchejte.
2.
Smíchejte brynzu se zakysanou smetanou a s taveným sýrem.
3.
Brambory podávejte s brynzovou omáčkou.
4.
Brambory uvařte ve slupce, nechte je vychladit.
5.
Cibulku nakrájejte nadrobno, ředkvičku na kolečka.
6.
Brambory oloupejte a na kolečka nakrájejte.
7.
Na rozehřátém másle zpěňte cibulku, přidejte brambory, sůl, vegetu, špetku pepře a krátce prohřejte.
Hodnotit recept: