Bramborová dobrota | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bramborová dobrota

40 min. | hlavní chod | 2 127 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

ilustračné foto

Osmahnuté brambory s cibulkou, smíchané s ředkvičkami a brynzovou omáčkou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkapepř černý mletý
1 svazekcibulky naťové
1 lžičkakopr čerstvý
1 kssmetana
1 kgbrambory
1 lžičkakoření vegeta
1 svazekředkvička
100 gbrynza čerstvá
2 kssýr tavený
80 gmáslo

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 30
1.

Směs odstavte, přidejte nakrájené ředkvičky, sekaný kopr a dobře promíchejte.

2.

Smíchejte brynzu se zakysanou smetanou a s taveným sýrem.

3.

Brambory podávejte s brynzovou omáčkou.

4.

Brambory uvařte ve slupce, nechte je vychladit.

5.

Cibulku nakrájejte nadrobno, ředkvičku na kolečka.

6.

Brambory oloupejte a na kolečka nakrájejte.

7.

Na rozehřátém másle zpěňte cibulku, přidejte brambory, sůl, vegetu, špetku pepře a krátce prohřejte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 520,4kJ 2 127,3kJ
Bílkoviny 3,1g 12,6g
Tuky 7,8g 31,7g
Sacharidy 11,4g 46,5g
Cholesterol 19,3mg 78,9mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz