Bramborová dobrota
Osmahnuté brambory s cibulkou, smíchané s ředkvičkami a brynzovou omáčkou.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 špetkapepř černý mletý
  1 svazekcibulky naťové
  1 lžičkakopr čerstvý
  1 kssmetana
  1 kgbrambory
  1 lžičkakoření vegeta
  1 svazekředkvička
  100 gbrynza čerstvá
  2 kssýr tavený
  80 gmáslo
  Postup přípravy
Čas přípravy: 10
    Čas vaření/pečení: 30
  1.
    Směs odstavte, přidejte nakrájené ředkvičky, sekaný kopr a dobře promíchejte.
2.
    Smíchejte brynzu se zakysanou smetanou a s taveným sýrem.
3.
    Brambory podávejte s brynzovou omáčkou.
4.
    Brambory uvařte ve slupce, nechte je vychladit.
5.
    Cibulku nakrájejte nadrobno, ředkvičku na kolečka.
6.
    Brambory oloupejte a na kolečka nakrájejte.
7.
    Na rozehřátém másle zpěňte cibulku, přidejte brambory, sůl, vegetu, špetku pepře a krátce prohřejte.
Hodnotit recept:

