Sendviče s třešňovou oblohou
Kokosové plátky pokapané rumem a přelité třešňovou směsí. Zdobíme nastrouhanou čokoládou, lístky máty a meduňky.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
na ozdobu
těsto
podle chuti
Postup přípravy
Formu ve tvaru hřbetu vymažte tukem a vysypejte hrubou moukou.
Vejce s cukrem utřete do pěny.
Prosetou mouku zlehka vmíchejte do pěny, opatrně vmíchejte i kokos.
Těsto vlijte do formy a upečte v troubě vyhřáté na 200 °C.
Třešně vypeckujte, dejte do kastrůlku, zalijte trochou vody, podle chuti oslaďte hnědým cukrem.
Přiveďte k varu, přidejte maizenu rozmíchanou v troše vody a krátce povařte.
Hřbet vyklopte a vychladlý nakrájejte na stejně silné plátky.
Pokapejte je rumem a navršte na ně třešňovou směs.
Každý kousek ozdobte nastrouhanou čokoládou a lístkem meduňky nebo máty.
Hodnotit recept: